Rabu, 30 Januari 2013

Kepentingan Asid Folik



Assalamualaikum... Kali ni umi nak cerita tentang Kepentingan Asid Folik pulak la...
K jom kita baca utk sama2 tambah ilmu x salahkan?

Apa itu ASID FOLIK?
-Asid Folik adalah vitamin B9 yang sangat penting kepada wanita sebagai persediaan untuk mengandung.Ia juga penting untuk membentuk saraf tunjang bayi yang lebih sempurna pada peringkat awal mengandung.







Rezeki Dari Allah

PETUA MURAHKAN REZEKI




Assalamualaikum .. selamat pg mudahan saat ni seme t/jwb kita pd k'ga da kita selesaikan. Jadi, bolehla curi masa ngadap laptop kejap kan... nak bkk fb la, bkk blog la, bkk resepi n mcm2 la ... x lama 5 minit je curi masa, asalkan ada input tuk hr ni ^_^



Selasa, 29 Januari 2013

Kenapa Mengantuk Lepas Makan ?


ADAKAH ANDA SELALU MENGANTUK SELEPAS MAKAN TENGAHARI?


Mengantuk selepas makan adalah masalah biasa yang dialami kebanyakan orang selepas tempoh satu hingga dua... jam selepas makan tengahari. Akan tetapi masih ramai yang tidak tahu, masalah biasa ini sebenarnya merupakan PETANDA PENTING badan kita KEKURANGAN AIR. Kekurangan air dalam badan akan menyebabkan jumlah oksigen untuk sampai ke otak berkurangan dan inilah puncanya kita berasa mengantuk sehingga sukar untuk memberi tumpuan selepas makan.



Shaklee Terbaik

WHY SHAKLEE? WHY? WHY? WHY? ^_^

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni rasa hati tenang sangat2 sbb baru reda dr menahan kesakitan perut... alhamdulillah ... dan boleh berkongsi cerita dengan kawan2 umi...Tp memang betulkan klu hati kita ni betul2 yakin yang Allah akan meringankan kesakitan yang kita tanggung tanpa ada rasa keraguan ianya betul2 berlaku.... KUN FAYA KUN..Subhannallah indahnya Kuasa Tuhan.

Sabtu, 26 Januari 2013

House Wife Income 5 Angka

Cerita Benar
Ingin info lanjut hubungi saya :
Call / SMS : 013-9753435
Email : Norshida.zakaria@gmail.com
YM saya : Norshidazakaria
FB : Umi Shida & Fan Page FB :Umishidaonline

Salam Perkenalan

Selamat datang ke blog umishida.Saya telah pun menggunakan produk SHAKLEE sejak tahun 1998 hingga sekarang.
Biasalah ada masalah wanita dan keseluruhan keluarga menggunakan produk SHAKLEE.


Insyallah saya akan share pengalaman yang ada untuk kita kongsikan bersama-sama group UMISHIDA.Nak chat boleh add FB : Umi Shida boleh cerita lebih lanjut tentang kebaikan produk.


Ingin info lanjut hubungi saya :
Call / SMS : 013-9753435
Email : Norshida.zakaria@gmail.com
YM saya : Norshidazakaria
FB : Umi Shida & Fan Page FB :Umishidaonline
**I FOLLOW **