Selasa, 29 Januari 2013

Shaklee Terbaik

WHY SHAKLEE? WHY? WHY? WHY? ^_^

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni rasa hati tenang sangat2 sbb baru reda dr menahan kesakitan perut... alhamdulillah ... dan boleh berkongsi cerita dengan kawan2 umi...Tp memang betulkan klu hati kita ni betul2 yakin yang Allah akan meringankan kesakitan yang kita tanggung tanpa ada rasa keraguan ianya betul2 berlaku.... KUN FAYA KUN..Subhannallah indahnya Kuasa Tuhan.


Kenapa Shaklee? emmm kenape yek.. umi dah lama buat shaklee sebenarnya daripada sebelum kawin lagi masa tu tahun 1998... bertemu jodoh pun dengan orang shaklee juga dan dikurniakan zuriat pun dengan mengamalkan produk shaklee hehehe.. Tapi dulu buat shaklee cara off9 n skarang buat shaklee cara  On9 maklumla zaman dah berubah kan.... semuanya hanya dihujung jari, cumanya antara nak dengan tidak je kan... 

Salah satu penyebabnya Kenapa ialah Ia menyumbang kepada "Keseimbangan Dalam Kehidupan" Iaitu: 

Faktor lain yang membuatkan hati ni tertarik ialah Produknya Yang Berkualiti. Lagipun semua produk shaklee dah dibuat ujian klinikal x perlu risau. Makanan tambahan shaklee juga bersifat semulajadi, bukan sintetatik & organik. Dan paling penting ia tanpa pewarna & tanpa pengawet tiruan.

" Wahai para rasul, makanlah dari pemakanan-pemakanan yang baik & kerjakanlah amal-amal soleh" - Al-mukmin:45

Ingin info lanjut hubungi saya :
Call / SMS : 013-9753435
Email : Norshida.zakaria@gmail.com
YM saya : Norshidazakaria
FB : Umi Shida & Fan Page FB :Umishidaonline

** I FOLLOW **

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan