Selasa, 19 Februari 2013

CAROTOMAX : VITAMIN UNTUK MATA DAN KANSER

Hari ini NAK SHARE tentang Vitamin untuk MATA dan mencegah KANSER PLAK ye.. JOm baca sama2 ^_^PERLINDUNGAN SEL-SEL DARI DALAM


Setiap hari, sel-sel di dalam badan anda diserang oleh berjuta-juta radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan DNA. Apakah yang boleh membantu? Jawapannya ialah Anti oksida. Anti oksida merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel ini daripada radikal bebas, meningkatkan kesihatan sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel-sel.


PERLINDUNGAN MENYELURUH DAN BERKESAN


Perlindungan antioksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CarotoMax Shaklee. Shaklee mengambil perlindungan anti oksida yang terdapat pada buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan, penyaluran dan pembentukkan kerotin secara semulajadi. *CAROTOMAX menyalurkan lima daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.


5 JENIS KAROTENOID YANG PALING BERKHASIAT

  1. Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotena adalah 8mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.
  2. Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.
  3. Menguatkan sistem imun.
  4. Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.
  5. Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold. Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid menyamai dengan:

Credit : Shaklee

  • Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang.
  • Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot.
  • Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink grapefruitAlpha .
  • karoten sama dengan 89 porsi Raspberi Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi.


Anda boleh dapatkan juga konsutasi percuma apabila anda membeli produk shaklee dari Umi Shida pada bila-bila masa anda perlukannya!!

Hubungi atau Chit chat dengan Umi Shida di Facebook untuk dapatkan harga (RM) setiap set dan sebarang tempahan ye.


Call / SMS : 013-9753435
Email : Norshida.zakaria@gmail.com
YM saya : Norshidazakaria
FB : Umi Shida & Fan Page FB :Umishidaonline


** I FOLLOW**

Tiada ulasan:

Catat Ulasan